Antena Meniu Search
x

Video Tânără în scaun cu rotile, în stare gravă la spital după ce a fost lovită de o creangă căzută din copac, într-un parc din Capitală

Copacii uscaţi, netoaletaţi sau ambele sunt un pericol real şi foarte mare. Şi asta din păcate în foarte multe zone. O tânără în scaun cu rotile, care ieşise cu iubitul la o întâlnire, a ajuns în stare gravă la spital, după ce o creangă a căzut din copac şi i-a lovit pe amândoi.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 27.05.2024 , 14:15

Totul s-a întâmplat sâmbătă în jurul orei 14, în parcul Bazilescu din Sectorul 1, atunci când, din cauza vântului puternic, o creangă dintr-un arbore masiv s-a desprins și a lovit două persoane, un bărbat și o femeie, aflați pe o bancă în parc.

Tânără rănită de o creangă căzută din copac

Grav lovită a fost femeia, o tânără în vârstă de 38 de ani în scaun cu rotile așa că bărbatul a sunat rapid la ambulanță. Medicii i-au preluat pe amândoi și i-au dus la Spitalul Elias pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a suferit leziuni minore așa că a fost externat însă femeia este în continuare în stare foarte gravă, intubată și ventilată. 

Vezi și

Reprezentanții primăriei Sector 1 spun însă că arborele nu era pe lista pentru defrișare sau toaletare. Din contră, era un copac tânăr, fără probleme și că totul s-a întâmplat din cauza vântului. Tot aceștia spun că în parc au fost toaletaţi 350 de arbori, în toamna anului trecut. 

Chiar și așa polițiștii au început o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Evenimente » Tânără în scaun cu rotile, în stare gravă la spital după ce a fost lovită de o creangă căzută din copac, într-un parc din Capitală