Antena Meniu Search
x

Tânără mămică din Tulcea, despărţită de bebeluş şi alungată: 'Nu ştie nimic de copilul ei'

O tânără mămică, în vârstă de 19 ani, din Tulcea, a fost despărţită de bebeluşul ei şi alungată pe stradă, la sfârşitul anului trecut, iar de atunci nu mai ştie nimic de copil.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 21.01.2020, 11:00

Tânăra mămică din Tulcea, despărţită de bebeluş
Tânăra mămică din Tulcea a fost despărţită de bebeluş - Facebook

O tânără mămică, în vârstă de 19 ani, din Tulcea, a fost despărţită de bebeluşul ei şi alungată pe stradă, la sfârşitul anului trecut, iar de atunci nu mai ştie nimic de copil.

Povestea tristă a Mihaelei Toma a început în urmă cu aproximativ zece ani, atunci când fata, împreună cu cei patru fraţi, au ajuns într-un centru de plasament.

După cinci ani petrecuţi în sistemul de stat, cei cinci fraţi au fost luaţi de tată şi duşi acasă la bunică.

Între timp, fata, acum în vârstă de 19 ani, a adus pe lume un băieţel, perfect sănătos.

Pe acelaşi subiect

S-a întâmplat pe 15 noiembrie 2019, la spitalul din Tulcea, bebeluşul nefiind recunoscut de tatăl lui, motiv pentru care a luat numele mamei: Toma Andrei Ionuţ Mădălin.

După ce a născut, tânăra mămică s-a externat şi a mers la un centru de plasament din Tulcea, cu copilul, după ce bunica ei a refuzat să o primească acasă cu copilul.

"In perioada sarcinii, o doamnă de la centru Mariana, i-a promis ca o va ajuta sa locuiască acolo, ca nu are oricum conditii acasa etc plus ca bunica nu o acceptă cu copilul, urmând ca imediat dupa ce a nascut, la externare sa meargă in centru cu băiețelul ei! Asa s a si intamplat! Numai ca in centru lucrurile au luat o întorsătură foarte mare!", a scris Iuliana Popescu, o prietenă a Mihaelei, într-o postare pe Facebook.

Pe 2 decembrie 2019, Mihaela a fost dată afară din centru, pe motiv că ar fi fost agresivă. Tânăra mămică a fost luată cu Poliţia şi dusă la secţia de psihiatrie, acolo unde a rămas internată timp de patru zile.

"Mămică in cauza susține că a fost bătută de politie si i-au fost adresate fel de fel de jigniri! Din data de 02.12.2019 pana in data de 06.12.2019 la solicitarea politiei, s a prezentat o ambulanță si a fost internată la psihiatrie pentru investigații si monitorizare a stării de sanatate.

Copilul a fost predat la postul de politie catre o doamna Daniela care lucra si ea la centru, dupa externare Toma Mihaela, mamica in cauza, nu mai are acces la copil, nu mai are informații despre bebeluș, nu o mai primește în centru! Nimeni nu ii mai spune nimic de copilul ei! Nu stie ce s a intamplat cu bebelusul! Bebeluș care era alaptat!", a mai scris în postarea de pe Facebook prietena Mihaelei.

"Consider că s a facut o nedreptate, și depresie postnatala daca avea, nu este uman sa se faca asa ceva! Suntem mame multe si cred ca innebuneam de a binelea daca pateam asa ceva! Sunt mama si am ales ca împreună să o ajutam sa mediatizam cazul ei! Va rog distribuiți, postati oriunde pana cand acest caz va ajunge în atenția presei! Daca este o mămică săracă nu inseamna ca trebuie sa nu aibe acces la copilul ei! Nu inseamna ca trebuie sa ajungem in asa situatie! Va rog din suflet sa distribuiți toti cei care ati citit mesajul acesta pana la capat! Va rog sa nu rămâneți indiferenți si sa o ajutam sa isi faca dreptate!", a completat Iuliana Popescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânără mămică din Tulcea, despărţită de bebeluş şi alungată: 'Nu ştie nimic de copilul ei'