Antena Meniu Search
x

Video Tânără snopită în bătaie de iubitul interlop, în curtea unui spital din Iași. A fost desfigurată sub privirile medicilor

Incident violent chiar la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi. O tânără a fost snopită în bătaie de două ori - în curtea și în incinta unității sanitare - de concubinul ei, un interlop din Iaşi. Speriate, cadrele medicale au chemat de două ori polițiștii în ajutor. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 19.05.2023, 14:53

Vezi și

Incidentul a avut loc în noaptea de 14 mai, chiar în curtea Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iași. Conflictul ar fi pornit, inițial, acasă, unde bărbatul de 41 de ani a lovit-o în repetate rânduri pe iubita sa de 29 de ani. Aceasta a venit la spital pentru a primi îngrijiri medicale, dar din urma ei venea și bărbatul. Când a intrat în curte, individul a început să o bată. În cele din urmă, femeia s-a refugiat în UPU a spitalului, unde medicii începuseră să îi acorde primele îngrijiri, având printre altele și o fractură la unul dintre brațe.

De altfel, chiar în timp ce primea aceste îngrijiri medicale, bărbatul nervos a intrat în spital și a început mai întâi să îi adreseze cuvinte jignitoare, după care ar fi devenit din nou violent fizic cu aceasta. Au fost chemați polițiștii, dar și agenții de pază din spital. Au intervenit și cadrele medicale, pentru a o scăpa pe femeie din mâinile bărbatului violent.

Interlopul bătăuș a fost plasat sub control judiciar

Acesta, însă, nu s-a oprit aici. Deși a fost scos afară de polițiști, individul a reușit cumva să reintre în UPU și să o atace încă o dată pe femeie. În cele din urmă, agenții l-au săltat, iar câteva zile mai târziu, l-au reținut pentru 24 de ore, chiar dacă femeia nu a făcut nicio plângere și a refuzat emiterea unui ordin de restricție împotriva bărbatului.

Pe acelaşi subiect

Individul a fost adus apoi în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă, dar s-a decis plasarea sa sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Ce spune IPJ Iași

"În 17 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași cu sprijinul luptătorilor S.A.S. Iași au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, de 41 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. Persoana a fost depistată în trafic, pe raza mun. Iași și condusă la sediul Poliției pentru audieri. Astfel, din cercetări a rezultat faptul că, în seara zilei  de 14 mai a.c., bărbatul și-ar fi  agresat concubina, cei doi aflându-se în curtea unei unități medicale din mun. Iași. Femeia a refuzat să depună plângere penală pentru violență în familie și s-a împotrivit emiterii unui ordin de protecție provizoriu, astfel că polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la cele două infracțiuni. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 17 mai a.c., bărbatul a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași. La data de 18 mai a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, procurorul de caz dispunând plasarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă",

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânără snopită în bătaie de iubitul interlop, în curtea unui spital din Iași. A fost desfigurată sub privirile medicilor