Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânărul de 23 de ani dispărut în mare, la Neptun, a fost găsit mort. Salvamarii l-au adus la mal, după ore de căutări

Deznodământ tragic în cazul tânărului de 23 de ani, dispărut ieri în valuri, la Neptun. Băiatul a fost găsit fără suflare de scafandri, în această după-amiază. Salvamarii au arborat steagul roşu, care semnifică faptul că este interzis scăldatul, dar turiştii se aventurează în larg şi îşi riscă viaţa. Intervenţiile salvamarilor vin una după alta. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 10.07.2024 , 14:16

Au fost clipe de coşmar pe plaja dintre Neptun şi Jupiter. După 4 ore de căutări, noaptea trecută, şi alte 5 ore de verificări, de la ora 7 şi până la ora 12, trupul neînsufleţit al tânărului de 23 de ani din Mangalia a fost adus la mal.

Trupul tânărului din Mangalia, dispărut ieri în mare, a fost adus la mal de scafandri

O misiune foarte grea, potrivit scafandrilor, iar asta pentru că vizibilitatea este zero, din cauza nisipului răscolit şi a gropilor formate. În momentul în care au adus la mal trupul neînsufleţit al băiatului, s-a dat din nou alarma. Aşadar, toţi scafandrii şi salvamarii care se aflau pe plajă au pornit spre locul indicat. O femeie a fost purtată de curenţi în larg şi nu putea să revină, astfel că toţi militarii au pornit într-acolo şi au adus-o în siguranţă la mal.Turiştii prezenţi au aplaudat momentul, însă nu au avut cuvinte frumoase la adresa femeii, care a ignorat steagul roşu arborat, ceea ce înseamnă scăldatul interzis: curenţii sunt foarte puternice, iar valurile sunt mari.

Vezi și

Tânără din Moldova, salvată din valuri în ultima clipă 

Aseară, în timpul căutărilor tânărului constănțean, o fată de 18 ani, din Republica Moldova, a fost salvată în utlima clipă din valuri. 

Intrase cu doi prieteni în apă, între Jupiter şi Neptun, însă ea nu a mai putut ieşi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » Tânărul de 23 de ani dispărut în mare, la Neptun, a fost găsit mort. Salvamarii l-au adus la mal, după ore de căutări