Antena Meniu Search
x

Video Tânărul de 24 de ani ars cu acid de baterie e în stare critică. Surse: Atât el cât și iubita lui ar avea antecedente cu traficul de droguri

Atac în stil mafiot în Călăraşi. O tânără 29 de ani şi iubitul ei au fost stropiţi cu acid de baterie, în timp ce se aflau într-o maşină. S-a întâmplat seara, atacatorul avea faţa acoperită şi a fugit imediat după incident. Victimele au fost transportate de urgenţă la două spitale din Capitală. Tânărul a fost mutilat şi este în stare foarte gravă. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.06.2024 , 13:25

Până în acest moment nu sunt foarte multe indicii despre cine ar fi putut să comită acest atac. Polițiștii nu au idee cine este atacatorul, asta pentru că nici măcar nu l-au identificat.

Tânărul ars cu acid de baterie este în stare critică

Încearcă în continuare să adune probe, inclusiv imagini de pe camerele de supraveghere de pe strada în care s-a petrecut totul. 

Vezi și

Polișiștii au reușit să stea de vorbă și cu fata, care este într-o stare mai bună decât iubitul ei. Tânărul de 24 de ani a fost transferat în București însă este stre critică, spun medicii, și este posibil să-și piardă vederea. 

A fost deschisă o anchetă pentru tentativă la omor și polițiștii continuă aceste cercetări. 

Potrivit unor surse Observator, amândoi ar avea antecedente cu traficul de droguri. Nu e exclus sa fie o reglare de conturi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Tânărul de 24 de ani ars cu acid de baterie e în stare critică. Surse: Atât el cât și iubita lui ar avea antecedente cu traficul de droguri