Antena Meniu Search
x

Video Tânărul din Arad care a fost dezbrăcat şi bătut în mijlocul străzii e în stare de şoc: "E foarte traumatizat de cum l-au lăsat. A început să ne ceară haine continuu"

Un tânăr de 28 de ani din Arad a trecut prin chinuri greu de imaginat. A fost bătut cu sălbăticie, dezbrăcat, tâlhărit şi apoi abandonat chiar în mijlocul străzii. Cei trei bărbaţi bănuiţi că l-au agresat umblă liberi, în timp ce victima se luptă să trăiască pe patul de spital. Momentan, doar unul dintre indivizi este cercetat de poliţişti.

de Andreea Cazacu

la 26.08.2021, 16:29

Vezi și

Era trecut de ora 23:00, când tânarul de 28 de ani a fost atacat chiar la câteva sute de metri de casă. Erau trei indivizi pe care îi cunoştea doar din vedere, din cartier. "I-a dat cu sticla în cap, nevasta-mea i-a auzit. Atunci a căzut jos şi atunci i-au dat cu picioarele. S-au auzit cu picioarele cum au dat: buf, buf", spune un martor.

Indivizii au continuat să-l lovească şi după ce s-a prăbuşit la pământ. L-au batjocorit, l-au dezbrăcat şi i-au ars hainele. Norocul victimei a fost că a ieşit un vecin: "Am sunat în cameră cu fluierul şi au fugit, aia a fost prima dată. Cei doi agresori au plecat de aici şi au revenit după cinci minute. Cum Dumnezeu aşa ceva".

Nu a fost depusă plâgere. Victima e în stare gravă

Soţia salvatorului a sunat la 112. "Prezenta multiple fracturi în zona capului, mai precis la mandibulă şi la maxilar. Pacientul a fost trimis la Timişoara pentru îngrijiri de specialitate  pe secţia de maxilo-facială", spune Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Arad.

"Fratele meu e foarte traumaztizat. Nu prea poate să vorbească, el tot cu paiul, cu perfuzii se hrăneşte. E foarte traumatizat pentru că au văzut una din poze în care l au lăsat dezbrăcat, a început să ne ceară haine să îi ducem în continuu, pe motiv că se murdăresc hainele, dar el e foarte, foarte traumatizat de cum l au lăsat", a declarat sora victimei.

"Din investigaţii a rezultat că doar un tânăr de 21 de ani l-ar fi agresat pe acesta. Poliţiştii secţiei 1 Vlaicu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe până în prezent nefiind depusă nicio plângere prealabilă", a declarat Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad. Şi nici nu va fi depusă prea curând. Tânărul este în stare gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tânărul din Arad care a fost dezbrăcat şi bătut în mijlocul străzii e în stare de şoc: "E foarte traumatizat de cum l-au lăsat. A început să ne ceară haine continuu"