Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Tânărul din Arad care a fost dezbrăcat şi bătut în mijlocul străzii e în stare de şoc: "E foarte traumatizat de cum l-au lăsat. A început să ne ceară haine continuu"

Un tânăr de 28 de ani din Arad a trecut prin chinuri greu de imaginat. A fost bătut cu sălbăticie, dezbrăcat, tâlhărit şi apoi abandonat chiar în mijlocul străzii. Cei trei bărbaţi bănuiţi că l-au agresat umblă liberi, în timp ce victima se luptă să trăiască pe patul de spital. Momentan, doar unul dintre indivizi este cercetat de poliţişti.

De Andreea Cazacu la 26.08.2021, 16:29
Vezi și

Era trecut de ora 23:00, când tânarul de 28 de ani a fost atacat chiar la câteva sute de metri de casă. Erau trei indivizi pe care îi cunoştea doar din vedere, din cartier. "I-a dat cu sticla în cap, nevasta-mea i-a auzit. Atunci a căzut jos şi atunci i-au dat cu picioarele. S-au auzit cu picioarele cum au dat: buf, buf", spune un martor.

Indivizii au continuat să-l lovească şi după ce s-a prăbuşit la pământ. L-au batjocorit, l-au dezbrăcat şi i-au ars hainele. Norocul victimei a fost că a ieşit un vecin: "Am sunat în cameră cu fluierul şi au fugit, aia a fost prima dată. Cei doi agresori au plecat de aici şi au revenit după cinci minute. Cum Dumnezeu aşa ceva".

Nu a fost depusă plâgere. Victima e în stare gravă

Soţia salvatorului a sunat la 112. "Prezenta multiple fracturi în zona capului, mai precis la mandibulă şi la maxilar. Pacientul a fost trimis la Timişoara pentru îngrijiri de specialitate  pe secţia de maxilo-facială", spune Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Arad.

"Fratele meu e foarte traumaztizat. Nu prea poate să vorbească, el tot cu paiul, cu perfuzii se hrăneşte. E foarte traumatizat pentru că au văzut una din poze în care l au lăsat dezbrăcat, a început să ne ceară haine să îi ducem în continuu, pe motiv că se murdăresc hainele, dar el e foarte, foarte traumatizat de cum l au lăsat", a declarat sora victimei.

"Din investigaţii a rezultat că doar un tânăr de 21 de ani l-ar fi agresat pe acesta. Poliţiştii secţiei 1 Vlaicu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe până în prezent nefiind depusă nicio plângere prealabilă", a declarat Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad. Şi nici nu va fi depusă prea curând. Tânărul este în stare gravă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tânărul din Arad care a fost dezbrăcat şi bătut în mijlocul străzii e în stare de şoc: "E foarte traumatizat de cum l-au lăsat. A început să ne ceară haine continuu"