Antena Meniu Search
x

Video Tânărul snopit în bătaie de doi fraţi într-o sală de păcănele şi-a sărbătorit ziua de naştere în spital, operat de urgenţă

Bătaie ca-n Vestul Sălbatic într-un cazinou din judeţul Iaşi. Un tânăr a fost lovit cu bestialitate de doi fraţi chiar în timp ce juca la aparate. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se vede şi cum nimeni nu intervine pentru a-l salva pe bărbat de ploaia de pumni şi picioare. Cei doi agresori au fost arestaţi, în timp ce victima lor şi-a sărbătorit ziua de naştere în spital unde a fost operat de urgenţă. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 13.07.2023, 14:12

Vezi și

Totul ar fi pornit de la un salut la care victima, un tânăr de 24 de ani, nu ar fi răspuns. Acesta se afla săptămâna trecută într-o sală de joc din localitatea Răducăneni. Obişnuia să frecventeze aceste săli de joc. Tocmai se întorsese din străinătate şi a mers acolo.

Bătut pentru că nu a răspuns la salut

La un momentdat, doi fraţi care îl cunoşteau pe acest tânăr au ajuns şi ei la localul respectiv, l-ar fi salutat pe tânăr, iar acesta nu le-ar fi răspuns, moment în care au început să îl atace. Timp de 3 minute, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din acel local se observă cum cei doi tineri îl bat continuu pe tânărul de 24 de ani.

L-au bătut cu pumnii, cu picioarele şi l-au trântit la pământ, fără ca nimeni să îi sară în ajutor. I-ar fi luat şi o sumă de 1.000 de lei, după care au încercat să plece de acolo. În cele din urmă s-a sunat la 112, iar tânărul a ajuns la spitalul Sf. Spiridon din oraş unde se află în continuare internat, fiindcă are mai multe fracturi şi are nevoie de mai multe zile de spitalizare.

Ulterior a fost deschis şi un dosar penal în acest iar, iar cei doi atacatori sunt acum arestaţi pentru o perioadă de 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânărul snopit în bătaie de doi fraţi într-o sală de păcănele şi-a sărbătorit ziua de naştere în spital, operat de urgenţă