Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ţeapa primită de o femeie din Baia Mare. A rămas fără 110.000 de lei, după ce a văzut un anunţ promiţător pe internet

Mare atenţie la anunţurile care promit câştiguri în urma unor investiţii pe burse online. Dacă profitul este prea mare, probabil este vorba de o ţeapă. O femeie din Baia Mare a rămas fără, atenţie, peste 110.000 de lei, după ce a accesat o astfel de platformă. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 05.12.2023 , 14:40

Femeia în vârstă de 62 de ani le-a povestit poliţiştilor că a văzut anunţul pe o platformă de socializare. Imediat ce a accesat acest anunţ, şi-a creat şi un cont, prin care şi-a dezvăluit atât datele personale, cât şi cele bancare. La scurt timp după ce şi-a creat acest cont, a fost contactată telefonic de către reprezentanţii platformei, iar aceştia au liniştit-o că o să încaseze sume substanţiale în urma dobânzilor pe care le va primi.

După câteva zile de la acest telefon, femeia şi-a descărcat o aplicaţie remote în telefon şi acela a fost momentul în care a observat că din cont i-au dispărut peste 110.000 de lei. Imediat a plecat la poliţie, unde a anunţat frauda. Poliţiştii ne cer să fim foarte vigilenţi, mai ales în această perioadă. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Ţeapa primită de o femeie din Baia Mare. A rămas fără 110.000 de lei, după ce a văzut un anunţ promiţător pe internet