Antena Meniu Search
x

Video Temperaturi de primăvară pe litoral. Turiştii au umplut terasele, iar cei mai curajoşi au făcut chiar şi o baie în mare

A fost vreme de primăvară la malul mării. Ieri, pe litoral, au fost 18 grade. Cei mai încântaţi au fost ca de fiecare dată, turiştii, care nu s-au sfiit să facă o baie în mare, să se plimbe pe faleză, ori să se relaxeze la cherhanalele şi restaurantele cu specific pescăresc de la malul mării. 

de Redactia Observator

la 11.02.2024, 09:15

Vezi și

Marea a devenit pentru unii mai atrăgătoare decât muntele. Deşi calendardaristic este încă iarnă, în termometre temperaturile au crescut semnificativ, iar turiștii care mers pe litoral s-au bucurat din plin de vremea bună.

Cei mai curajoşi au făcut chiar şi o baie în mare

Iar temperaturile ridicate au fost în favoarea iubitorilor de mare. Aceștia au profitat de vremea bună și au făcut o baie revigorantă în mare, deși apa are doar opt grade Celsius.

Bărbat: Apa este mai caldă decât săptămânile trecute, opt grade. Deci acum este chiar perfectă pentru noi.

Iar pe litoral oferta e variată. Dacă o plimbare pe faleză sau o baie în mare nu v-a cucerit, trebuie să încercaţi neapărat meniul din cherhanale sau restaurantele cu specific pescăresc. Pofticioşii sunt aşteptaţi cu multe bunătăţi - de la pește fript, saramură sau fructe de mare.

Veștile bune continuă pentru turişti. Meteorologii anunţă că temperaturile vor ajunge în zilele următoare până la 19 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Temperaturi de primăvară pe litoral. Turiştii au umplut terasele, iar cei mai curajoşi au făcut chiar şi o baie în mare