Antena Meniu Search
x

Video Tentativă de jaf în centrul oraşului Târgu Mureş, surprinsă de camere. O femeie de 73 de ani a ajuns la spital, după ce a fost trântită la pământ

Tentativă de jaf în plină zi chiar în centrul oraşului Târgu Mureş. O femeie a fost îmbrâncită de un bărbat care s-a furişat în spatele ei cu intenţia de a fura sacoşa pe care bătrâna o avea în mână. 

de Redactia Observator

la 12.04.2024, 17:45

Vezi și

Pe imaginile surprinse pe camere de filmat se observă cum bărbatul şi-a calculat bine momentul. Acesta şi-a urmărit victima şi într-un loc mai ferit şi s-a năpustit asupra ei. 

Tentativă de jaf în centrul oraşului Târgu Mureş, surprinsă de camere

Femeia a fost trântită la pământ şi rănită, iar hoţul a reuşit să fugă. Nu pentru mult timp, în schimb, Poliţia l-a prins la câteva minute după incident. Femeia de 73 de ani a ajuns la spital cu răni în zona capului.

Individul nu ar fi la prima abatere, bărbatul este bănuit de autorităţi că ar mai fi atacat, în urmă cu câteva zile, o bătrână căreia i-a furat geanta. Hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore şi îl aşteaptă un arest preventiv pentru 30 de zile până la judecarea faptelor.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tentativă de jaf în centrul oraşului Târgu Mureş, surprinsă de camere. O femeie de 73 de ani a ajuns la spital, după ce a fost trântită la pământ