Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tentativă de jaf în centrul oraşului Târgu Mureş, surprinsă de camere. O femeie de 73 de ani a ajuns la spital, după ce a fost trântită la pământ

Tentativă de jaf în plină zi chiar în centrul oraşului Târgu Mureş. O femeie a fost îmbrâncită de un bărbat care s-a furişat în spatele ei cu intenţia de a fura sacoşa pe care bătrâna o avea în mână. 

de Redactia Observator

la 12.04.2024 , 17:45

Pe imaginile surprinse pe camere de filmat se observă cum bărbatul şi-a calculat bine momentul. Acesta şi-a urmărit victima şi într-un loc mai ferit şi s-a năpustit asupra ei. 

Tentativă de jaf în centrul oraşului Târgu Mureş, surprinsă de camere

Femeia a fost trântită la pământ şi rănită, iar hoţul a reuşit să fugă. Nu pentru mult timp, în schimb, Poliţia l-a prins la câteva minute după incident. Femeia de 73 de ani a ajuns la spital cu răni în zona capului.

Vezi și

Individul nu ar fi la prima abatere, bărbatul este bănuit de autorităţi că ar mai fi atacat, în urmă cu câteva zile, o bătrână căreia i-a furat geanta. Hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore şi îl aşteaptă un arest preventiv pentru 30 de zile până la judecarea faptelor.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Tentativă de jaf în centrul oraşului Târgu Mureş, surprinsă de camere. O femeie de 73 de ani a ajuns la spital, după ce a fost trântită la pământ