Antena Meniu Search
x

Video Tentativă de omor în curtea Spitalului Pantelimon. Un tânăr de 25 de ani a vrut să calce cu maşina un paznic care nu-l lăsa să-şi viziteze o rudă

Tentativă de omor în curtea Spitalului Pantelimon din Bucureşti. Un bărbat de 25 de ani a fost arestat după ce a lovit intenţionat cu maşina un paznic. Anterior, el şi tatăl său au provocat un întreg scandal.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 09.05.2023, 17:33

Vezi și

Cei doi indivizi, tată şi fiu, ar fi mers în vizită la o rudă care este internată la Spitalul Pantelimon. Au mers însă în afara orelor de vizită şi pentru că nu au fost lăsaţi să intre în spital, în curtea unităţii medicale a izbucnit un adevărat scandal. În timp ce angajaţii, împreună cu mai mulţi paznici, încercau să-l liniştească pe tată, tânărul de 25 de ani a urcat la volan şi l-a lovit cu maşina în mod intenţionat pe unul dintre paznici.

Din fericire, paznicul este în stare bună, s-a ales cu câteva răni uşoare şi a fost internat pentru îngrijiri medicale chiar în spitalul Sfântul Pantelimon. Deşi acesta nu a depus plângere, Poliţia s-a autosesizat în acest caz şi a deschis dosar penal pentru tentativă de omor. Tânărul de 25 de ani a fost reţinut seara trecută pentru 24 de ore, iar astăzi magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis arestarea pentru 30 de zile. Cercetările continuă în acest caz şi sunt efectuate de poliţiştii de la Omoruri, alături de Parchetul de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tentativă de omor în curtea Spitalului Pantelimon. Un tânăr de 25 de ani a vrut să calce cu maşina un paznic care nu-l lăsa să-şi viziteze o rudă