Antena Meniu Search
x

Timişorean acuzat că a emis ordine de plată fictive pentru telefoane luate de pe internet. Ar fi furat inclusiv din magazinul unde era angajat

Poliţiştii municipiului Timişoara au pus în executare un mandat de aducere a unui bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de înşelăciune şi delapidare în formă continuată, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 70.000 lei în municipiile Timişoara şi Arad.

De Redactia Observator la 09.11.2022, 10:45
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat, miercuri, că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, urmând să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În fapt, în perioada 31 august - 19 octombrie, bărbatul ar fi contactat persoanele care puneau spre vânzare telefoane mobile pe platformele online, după care ar fi emis ordine de plată fictive, în baza cărora persoanele vătămate puneau la dispoziţie bunurile (telefoane), aşteptând ulterior, să le fie virate în conturi sumele de bani.

De asemenea, în perioada menţionată, bărbatul s-ar fi angajat la un magazin de telefonie mobilă cu scopul de a delapida societatea angajatoare, sustrăgând bunuri şi valori monetare în valoare de aproximativ 51.000 de lei. Faptele ar fi fost comise în municipiile Timişoara şi Arad, fiind cauzat un prejudiciu total în valoare de aproximativ 70.000 lei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Timişorean acuzat că a emis ordine de plată fictive pentru telefoane luate de pe internet. Ar fi furat inclusiv din magazinul unde era angajat