Antena Meniu Search
x

Video Tineri pe motocicletă, morți într-un accident înfiorător pe E85, în Buzău. Au sfârșit într-un TIR, pe contrasens

Încă un accident mortal pe E85. S-a întâmplat aseară, între localităţile Cioranca şi Costeşti din judeţul Buzău. Doi tineri, ambii în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti şi-au pierdut viaţa după ce motocicleta pe care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 08:00

Vezi și

Motociclistul şi pasagera din spatele lui se îndreptau spre Capitală, în timp ce camionul, condus de un bărbat de 50 de ani, circula din sensul opus. Ambii au murit pe loc.

"Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între o motocicletă condusă pe direcția Buzău către București de către un șofer în vârstă de 28 de ani, din București și un  autocamion care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto în vârstă de 50 de ani, din București. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului motocicletei și a pasagerei acestuia, o femeie în vârstă de 28 de ani, din București", au transmis autoritățile din Buzău.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi urmează să se stabilească cum s-a petrecut tragicul accident. 

Numărul crucilor pe Drumul Morții E85, mai mare decât cel al bornelor kilometrice

E85 e singurul drum care leagă sudul ţării de Moldova şi e permanent în topul şoselelor cu cei mai mulţi morţi în urma accidentelor rutiere.

De altfel, numărul crucilor e mai mare decât cel al bornelor kilometrice

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tineri pe motocicletă, morți într-un accident înfiorător pe E85, în Buzău. Au sfârșit într-un TIR, pe contrasens