Antena Meniu Search
x

Trafic blocat pe Transfăgărăşan. Cozi cu peste 100 de mașini pe ambele sensuri. O turistă poloneză, rănită uşor

Trafic blocat pe Transfăgărăşan din cauza căderilor de pietre. S-au format cozi pe mai mulți kilometri pe DN 7 - Transfăgărășan, în zona Arefu, județul Argeș, după ce au început să cadă pietre de pe versanți în urma ploilor abundente. O femeie din Polonia a fost rănită uşor. Traficul este închis până vineri dimineaţă. 

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 20:15

Circulaţia pe Transfăgărăşan este închisă până vineri, la ora 09,00, a anunţat joi prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu.

''Circulaţia va fi închisă pe Transfăgărăşan, din acest moment şi până mâine dimineaţă, la ora 9,00! Am luat decizia de a opri traficul pentru că vreau să evităm orice pericol. În zona în care au fost aluviuni, plouă în continuare. Codul portocaliu de vreme rea este în vigoare până la ora 02,00, în această noapte'', a precizat Radu Perianu, citat de Agerpres.  În zonă acţionează echipe de la Drumuri, 5 echipaje ISU Argeş şi 8 echipaje de poliţie.

100 de maşini au fost blocate pe Transfăgărăşan

Aproximativ 100 de autovehicule au fost blocate joi, în urma căderilor de pietre, pe DN 7C - Transfăgărăşan. A fost şi o persoană rănită uşor. Este vorba despre o femeie de cetăţenie poloneză, care a primit îngrijiri de la echipajul SMURD şi a ales să îşi continue drumul fără a merge la spital, a informat prefectul.

''Fac un apel la informarea pe toate căile, inclusiv de către cabanieri, că circulaţia este închisă, pentru siguranţa celor care s-ar putea aventura în zonă'', a transmis prefectul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Trafic blocat pe Transfăgărăşan. Cozi cu peste 100 de mașini pe ambele sensuri. O turistă poloneză, rănită uşor