Antena Meniu Search
x

Video O femeie, în stare gravă, după ce a fost proiectată pe geam când două TIR-uri s-au izbit violent pe Valea Oltului. Şoferii au murit pe loc. Traficul în zonă este îngreunat

Un accident grav produs în această dimineaţă a blocat complet circulaţia pe Valea Oltului. Un TIR încărcat cu seminţe de floarea soarelui s-a ciocnit frontal cu un autotren care transporta borcane cu muştar. În urma impactului unul dintre camioane a luat foc. Cei doi şoferi au murit, iar o altă persoană a ajuns inconştientă la spital, după ce a fost aruncată prin parbriz. Urmează informaţii şi imagini cu puternic impact emoţional. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 11.04.2022, 13:33

Vezi și

La fața locului au intervenit șase autospeciale ale pompierilor, iar traficul rutier a fost restricţionat pe ambele sensuri. 

Traficul este infernal, sunt coloane care se întind pe zeci de kilometri.  Pe aplicaţie se anunţă un timp de aşteptare şi de cinci ore. În jurul orei 13.00, traficul a fost realuat în ambele sensuri. 

Din cercetările preliminare, cel mai probabil şoferul autotrenului de origine turcă ar fi adormit la volan, a intrat pe contrasens şi s-ar fi lovit frontal cu TIR-ul condus de un cetăţean român, în vârstă de 43 de ani. Ambii şoferi au murit, iar la spital a ajuns o femeie de 35 de ani care se afla în cabina autotrenului înmatriculat în Turcia. Este în stare gravă, intubată şi sedată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O femeie, în stare gravă, după ce a fost proiectată pe geam când două TIR-uri s-au izbit violent pe Valea Oltului. Şoferii au murit pe loc. Traficul în zonă este îngreunat