Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie la Cluj, în ziua de Crăciun. Trei maşini s-au spulberat reciproc, după ce şoferul unui BMW a ratat o curbă (Video)

Tragedie în ziua de Crăciun, la Cluj-Napoca, după un teribil accident de circulație.

de Redactia Observator

la 25.12.2017 , 16:30

Tragedie la Cluj, în ziua de Crăciun. Trei maşini s-au spulberat reciproc, după ce şoferul unui BMW a ratat o curbă (Video)

Tragedie în ziua de Crăciun, la Cluj-Napoca, după un teribil accident de circulație.

Cel puțin trei autoturisme au intrat în coliziune din cauza șoferului unui autoturism BMW, care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă, după care a pătruns pe contrasens, scrie someşeanul.ro.

Unul dintre autoturisme a fost proiectat în gardul unei case, în timp ce alte două au fost serios avariate.

Articolul continuă după reclamă

În urma impactului extrem de violent, cel puțin două persoane au rămas încarcerate. Una dintre victime a fost scoasă de pompieri dintre fiarele contorsionate și predată pe mâna medicilor de pe ambulanță, care au demarat imediat manevrele de resuscitare.

“Trei autoturisme implicate. Un conducător auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens, s-a izbit de un alt autoturism care circula regulamentar, după care a ricoşat într-o altă maşină. Din primele verificări, sunt cinci victime, iar o persoană a decedat”, spun poliţiştii aflaţi la faţa locului.

Celelalte persoane rănite au fost preluate de ambulanțe și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca. (sursa)

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Tragedie la Cluj, în ziua de Crăciun. Trei maşini s-au spulberat reciproc, după ce şoferul unui BMW a ratat o curbă (Video)