Antena Meniu Search
x

Video Tragedie în a doua zi de Crăciun, pe o şosea din Tulcea. O bătrână şi-a găsit sfârşitul într-un Seat zdrobit de un copac

Tragedie în a doua zi de Crăciun pe o şosea din judeţul Tulcea! Vă avertizăm, urmeză detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 27.12.2023, 10:10

Vezi și

O femeie în vârstă de 80 de ani şi-a pierdut viaţa, iar alte trei persoane, printre care şi un minor au ajuns de urgenţă la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit în plin de un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului, bătrâna a rămas încarcerată. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, femeia a murit. "În jurul orei 9:50, pompierii tulceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în apropiere de localitatea Valea Teilor, în care au fost implicate patru persoane din care una încarcerată. La fața locului au fost mobilizate două echipaje de salvatori cu o autospecială de descarcerare și una de stingere, două ambulanțe și un elicopter SMURD. 

Ajunși la locul evenimentului, pompierii tulceni au constatat că în autoturismul implicat în accidentul rutier se afla o persoană de sex feminin încarcerată pe bancheta din spate. În scurt timp aceștia au reușit să extragă victima însă, din păcate, fără semne vitale. Celelalte trei victime, o femeie, un bărbat și un minor au fost preluate de echipajele medicale pentru asistență de specialitate", au transmis reprezentanţii ISU Tulcea.

Accident mortal în Tulcea. La volanul maşinii s-ar fi aflat chiar fiul bătrânei decedate

Şoferul, care conform unor surse ar fi chiar fiul femeii decedate, ar fi intrat cu viteză într-o curbă, iar mai apoi a pierdut controlul volanului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tragedie în a doua zi de Crăciun, pe o şosea din Tulcea. O bătrână şi-a găsit sfârşitul într-un Seat zdrobit de un copac