Antena Meniu Search
x

Tragedie în Arad: un copilaș de doi ani a murit după ce a căzut într-un bazin de colectare a apei, în curtea casei

Tragedie în localitatea arădeană Vasile Goldiș. Un copilaș în vârstă de doi ani a murit după ce a căzut într-un bazin de colectare a apei, aflat în curtea casei. 

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 18:25

bazin de colectare a apei
Tragedie în Arad: un copilaș de doi ani a murit după ce a căzut într-un bazin de colectare a apei, în curtea casei - Shutterstock (arhivă)

Salvatorii au pornit imediat la fața locului și l-au găsit inconștient pe copil. Aceștia au început imediat manevrele de resuscitare, însă fără succes. Trupul micuțului cedase.

"Astăzi, în jurul orei 13:30, prin apel la numărul unic de urgență 112, am fost anunțați despre faptul că un minor în vârstă de 2 ani ar fi căzut într-un bazin de colectare a apei, aflat in curtea unei gospodării din localitatea Vasile Goldiș. 

De îndată, pentru misiune a fost alocat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Ineu, ulterior fiind solicitat și echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad. 

La sosirea echipajului SAJ, minorul era în stare de inconștiență, fiind extras din bazin de către părinți. Au fost începute manevrele de resuscitare, însă în ciuda tuturor eforturilor depuse de către echipajele medicale prezente, minorul a fost declarat decedat de către medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă", a transmis ISU Arad.

Poliția va deschide o anchetă pentru elucidarea circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tragedie în Arad: un copilaș de doi ani a murit după ce a căzut într-un bazin de colectare a apei, în curtea casei