Antena Meniu Search
x

Tragedie în prima zi a anului. Un bărbat de 69 de ani a murit după ce a căzut în râul Olt

Pompierii au salvat un bărbat de 69 de ani care a căzut în râul Olt, în amonte de barajul din zona Nord a municipiului reşedinţă, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 01.01.2024, 15:21

La un pas de tragedie în prima zi a anului. Bărbat de 69 de ani, salvat de pompieri după ce a căzut în râul Olt
La un pas de tragedie în prima zi a anului. Bărbat de 69 de ani, salvat de pompieri după ce a căzut în râul Olt - Shutterstock

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, bărbatul a fost scos din apă în stop cardio-respirator, însă după aplicarea manevrelor de resuscitare de către echipajul de pe Ambulanţă, acesta a început să prezinte funcţii vitale, fiind apoi transportat la spital.

"Persoana a fost extrasă cu celeritate de către echipajele de salvatori şi predată echipajului SAJ care a aplicat manevre de resuscitare. Intervenţia s-a desfăşurat în condiţii foarte dificile şi riscante, deoarece nu s-a putut ajunge cu barca, pompierii fiind nevoiţi să improvizeze şi să salveze persoana din apa foarte rece cu ajutorul echipamentelor din dotarea autospecialelor", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Pentru salvarea bărbatului, au intervenit echipaje de pompieri de pe două autospeciale de intervenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Tragedie în prima zi a anului. Un bărbat de 69 de ani a murit după ce a căzut în râul Olt