Antena Meniu Search
x

Tragedie la Zalău, după ce un bărbat și-ar fi aruncat soția de la etaj. Femeia de 43 de ani a murit pe loc

Scene de groază, noaptea trecută, în municipiul Zalău din județul Sălaj, unde o femeie în vârstă de 43 de ani a fost găsită fără suflare în fața blocului. Potrivit unor surse judiciare, ar fi fost aruncată de la etaj chiar de soțul ei, după ce între cei doi ar fi izbucnit un scandal. 

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 12:44

Tragedie la Zalău, după ce un bărbat și-ar fi aruncat soția de la etaj. Femeia de 43 de ani a murit pe loc - Arhiva / imagine ilustrativă

Femeia de 43 de ani s-ar fi prăbușit de la etajul 3 al blocului, impactul cu solul fiind fatal.

"La data de 4 ianuarie a.c., la ora 02.01, Poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, în fața unui bloc din municipiul Zalău, a fost găsită o persoană decedată. Ajunși la fata locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj", au transmis reprezentanții IPJ Sălaj.

Femeia ar fi fost aruncată de la etaj de propriul soț

Potrivit unor surse judiciare, femeia ar fi fost aruncată de la etajul 3 al blocului chiar de către soțul ei, în urma unui scandal izbucnit între cei doi. 

Bărbatul de 45 de ani este audiat de poliţişti, cercetările în acest caz fiind în plină desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tragedie la Zalău, după ce un bărbat și-ar fi aruncat soția de la etaj. Femeia de 43 de ani a murit pe loc