Antena Meniu Search
x

Video Tragedie pe trecerea de pietoni, în comuna Copăcelu. Un bătrân de 91 de ani a murit pe loc, după ce a fost strivit de un camion care transporta un excavator

Accident cumplit în comuna Copăcelu, din judeţul Vâlcea. Un bărbat care traversa a fost strivit de un camion care transporta un excavator. Cadrele medicale care au ajuns la faţa locului au încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar, din păcate acesta nu a mai putut fi salvat. 

de Redactia Observator

la 31.03.2023, 14:25

Vezi și

Un bărbat în vârstă de 91 de ani, care traversa pe trecerea pentru pietoni pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, a fost lovit, vineri, de un camion. Vehiculul a lovit apoi un stâlp de electricitate, firele fiind căzute pe carosabil. Echipajele medicale au declarat decesul pietonului.

Bătrânul de 91 de ani nu a mai putut fi salvat

Salvatorii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi la un accident rutier produs în Râmnicu Vâlcea, în zona Copăcelu, pe DN 67, unde un ansamblu de transport utilaje grele, a lovit un pieton.

"În urmă accidentului, autocamionul a acroşat fire de electricitate, acestea fiind căzute la pământ. În accident este implicat un autocamion care transporta un excavator. În urmă impactului stâlpul din beton a fost rupt'', a transmis, vineri, ISU Vâlcea.

Victima era inconştientă şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi urmează să stabilească cum s-a întâmplat exact tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tragedie pe trecerea de pietoni, în comuna Copăcelu. Un bătrân de 91 de ani a murit pe loc, după ce a fost strivit de un camion care transporta un excavator