Antena Meniu Search
x

Tragedie trasă la indigo, în Hunedoara. Un copil de 1 an şi 10 luni a murit, după ce mama lui l-ar fi scăpat pe geam de la etajul patru

La nici o zi după ce un copil de 1 an şi 3 luni a căzut de la fereastra apartamentului în Petroşani, un nou episod tras la indigo a avut loc în această dimineaţă, tot în judeţul Hunedoara. Un copil de 1 an şi 10 luni a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc din Orăştie, după ce ar fi fost scăpat în mod accidental de mama lui. Din nefericire, sfârşitul în acest caz este unul tragic.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 27.05.2022, 13:33

Un copil de 1 an şi 10 luni a murit, după ce căzut de la etajul patru al unui bloc din Orăştie
Un copil de 1 an şi 10 luni a murit, după ce căzut de la etajul patru al unui bloc din Orăştie - Shutterstock - foto ilustrativ

UPDATE - Potrivit poliţiştilor, se pare că băiatul de 1 an şi zece luni a fost scăpat accidental de mama sa de la etajul patru al blocului de locuinţe din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara.

Ştire iniţială

Băieţelul în vârstă de 1 an și 10 luni a căzut de la etajul 4. Copilul a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Orăștie. Din păcate, însă, nu a supravieţuit, medicii fiind nevoiţi să declare decesul.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cu exacitate cum a avut loc incidentul.

Pe acelaşi subiect

"La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă cu asistent care găseşte minorul în stop cardiorespirator, cu multiple leziuni grave la nivelul capului. Este preluat cu manevre de resuscitare în curs şi transportat de urgenţă la spitalul Orăştie, unde se continuă resuscitarea pentru încă aproximativ o oră, când, din păcate se declară decesul", a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Tragedie trasă la indigo

Tragedia vine la nici o zi după ce un alt copil a căzut de la etajul patru al unui bloc din Petroşani.  Se pare că, într-un moment de neatenție al părinților, copilul s-ar fi urcat pe o maşinuţă electrică, fereastra fiind deschisă, şi a căzut.

Micuțul a fost preluat de echipajul de pe ambulanță și transportat la spital.  Din faţa unităţii medicale, cei doi părinţii au povestit pentru reporterii Observator cum s-a petrecut totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tragedie trasă la indigo, în Hunedoara. Un copil de 1 an şi 10 luni a murit, după ce mama lui l-ar fi scăpat pe geam de la etajul patru