Antena Meniu Search
x

Video Tramvai deraiat în Obor, pe linia 5, la intersecția dintre Șoseaua Ștefan cel Mare și Calea Moșilor

Un tramvai fără călători de pe linia 5 a deraiat, luni după-amiaza, pe Șoseaua Ştefan cel Mare din București, la intersecţie cu Calea Moşilor, pe sensul către terminalul Sfântul Gheorghe.

de Redactia Observator

la 23.01.2023, 17:12

Vezi și

Circulaţia tramvaielor de pe liniile 10 şi 21 a fost blocată după deraiere, a transmis Brânduşa Raeceanu, purtătorul de cuvânt al Societăţii de Transport Bucureşti (STB). Aceasta a adăugat că echipele de intervenţie ale STB au venit la faţa locului şi intervin pentru repunerea tramvaiului pe şine.

Tramvaiul care a deraiat pe linia 5, în Obor, circula fără călători

Martorii povestesc că incidentul s-ar fi petrecut după ce o mașină ar fi lovit din spate tramvaiul. "Am auzit că a intrat o mașină, un Fiat roșu, dar nu știu mai mult de atât. A ieșit de pe șine și a intrat în bordura aia. Se și vede practic, dar mai mult nu știu că eram la magazin", ne-a spus o femeie.

Circulaţia tramvaielor a fost reluată după repunerea pe şine a tramvaiului de pe linia 5, care a deraiat luni pe Șoseaua Ştefan cel Mare. Brânduşa Raeceanu a precizat că echipele STB au intervenit pentru repunerea tramvaiului pe şine şi că circulaţia pe liniile 10 şi 21 a fost sistată aproape o oră şi jumătate.

Tot luni, un alt tramvai a deraiat pe Bulevardul Theodor Pallady, în zona Complexului Comercial Titan. Din fericire nu au fost victime, dar circulația a fost blocată pe liniile 19, 27 și 40, fiind restricționat și traficul rutier pe sensul către A2.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tramvai deraiat în Obor, pe linia 5, la intersecția dintre Șoseaua Ștefan cel Mare și Calea Moșilor