Antena Meniu Search
x

Transportatorii anunţă PROTESTE ÎN TOATĂ ŢARA din cauza accizei la carburanţi!

Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT) intenţionează să organizeze proteste în ţară începând cu data de 3 noiembrie.

Şoferii din întreaga ţară vor protesta pe 3 noiembrie faţă de acciza la carburanţi

Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT) intenţionează să organizeze proteste în ţară începând cu data de 3 noiembrie, din cauza menţinerii accizei aplicate carburanţilor la nivelul actual şi a lipsei infrastructurii de transport, se arată într-un comunicat transmis astăzi.

"Menţinerea accizei aplicată carburanţilor la nivelul actual, lipsa infrastructurii de transport şi a măsurilor legislative care să salveze unul din cele mai importante sectoare economice autohtone au determinat Federaţia Operatorilor Români de Transport să organizeze ample manifestaţii de protest, atât în Capitală cât şi la nivel naţional", se arată în comunicatul transmis de FORT.

Pe data de 3 noiembrie, conform solicitării depuse la Primăria Capitalei, membrii FORT intenţionează să se organizeze pentru a manifesta în Piaţa Victoriei şi pe centura Capitalei.

"Asociaţiile şi filialele membre FORT vor organiza coloane de autovehicule de transport marfă ce se vor deplasa purtând în loc vizibil mesajul 'Nu distrugeţi complet economia! – Protest naţional', iar transportatorii de pasageri vor opri activitatea în anumite intervale orare", se mai arată în comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Transportatorii anunţă PROTESTE ÎN TOATĂ ŢARA din cauza accizei la carburanţi!