Antena Meniu Search
x

Video Transportul în comun din Târgu-Jiu te plimbă în timp: autobuze vechi de 30 de ani cu un milion de kilometri la bord. Autorităţile promit că le vor schimba

Iată o situaţie care ne demonstrează, încă o dată, că România e ţara contrastelor. Cine vrea o călătorie în timp poate să o facă plimbându-se cu transportul în comun din Târgu Jiu. Acolo, încă mai circulă autobuze vechi de 30 de ani, care se foloseau şi în perioada comunistă. Grav este că multe dintre ele sunt adevărate epave şi pun în pericol siguranţa călătorilor.

Alin Stan
de Alin Stan

la 25.08.2021, 14:16

Vezi și

Trei sferturi din mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului Târgu-Jiu arată ca nişte veritabile epave. Condiţiile din interior sunt greu de descris: scaune degradate, uşile abia se mai închid, iar rugina şi-a făcut şi ea apariţia. Călătorii spun că cel mai greu este pe timp de vară atunci când temperaturile ajung să depăşească chiar şi 40 de grade în interior.

Iarna, în schimb, călătorii îngheaţă de frig pentru că aerotermele nu funcţionează. Autorităţile promit că vor înlocui acest sistem de transport cu unul nou, din toamna acestui an. Cel mai vechi autobuz are 30 de ani, având la bord peste un milion de kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Transportul în comun din Târgu-Jiu te plimbă în timp: autobuze vechi de 30 de ani cu un milion de kilometri la bord. Autorităţile promit că le vor schimba