Antena Meniu Search
x

Trei bărbați și o femeie, căzuți într-o fosă septică din Mureș. Au intervenit mai multe ambulanțe şi un elicopter SMURD

ISU Mureş intervine, miercuri seară, pentru salvarea a patru persoane care au căzut într-o fosă septică în localitatea Sărăţeni. Trei bărbaţi şi o femeie sunt în stop cardio-respirator, fiind resuscitaţi.

de Redactia Observator

la 20.07.2022, 22:32

Trei bărbați și o femeie au căzut, miercuri seară, într-o fosă septică din localitatea Sărățeni, județul Mureș. Cele patru persoane sunt resuscitate. 

”În aceste momente Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, Punctul de Lucru Sovata, SVSU Sovata, Staţia de Pompieri Miercurea Nirajului intervin pentru extragerea a 4 victime căzute într-o fosă septică din localitatea Sărăţeni”, a transmis, miercuri seară, ISU Mureş, potrivit news.ro

Intervin mai multe ambulanțe, un elicopter SMURD, 1 buldoexcavator, 1 container Multirisc și 1 echipaj alpinist.

„Victimele au fost extrase în scurt timp de către echipajele prezente la fața locului. Este vorba despre trei victime de sex masculin și o victimă de sex feminin. Se aplică manevrele specifice de resuscitare”, informează ISU Mureș.

Pompierii au precizat că se aplică manevre de resuscitare. Deocamdată nu s-au stabilit împrejurările producerii incidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Trei bărbați și o femeie, căzuți într-o fosă septică din Mureș. Au intervenit mai multe ambulanțe şi un elicopter SMURD