Antena Meniu Search
x

Foto Trei copii între 5 şi 10 ani, la spital după ce mama lor s-a înfipt cu maşina într-un şanţ. Accident grav în Teleorman

Trei copii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, precum și mama micuților, au ajuns la spital, duminică, după ce mașina în care se aflau a părăsit drumul și a ajuns în șanț, în zona localității Smârdioasa, județul Teleorman.

de Redactia Observator

la 24.12.2023, 16:51

ISU Teleorman a intervenit duminică la un accident care a avut loc pe raza localității Smârdioasa, unde un autoturism a părăsit drumul.

Au fost găsite 4 victime, între care trei copii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, și mama acestora. Victimele erau conștiente și cooperante, fiind preluate de echipajele medicale.

Toți cei răniți au primit primul ajutor și au fost transportați la spital pentru investigații medicale amănunțite. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Trei copii între 5 şi 10 ani, la spital după ce mama lor s-a înfipt cu maşina într-un şanţ. Accident grav în Teleorman