Antena Meniu Search
x

Trei copii răniţi, după ce un tobogan gonflabil a fost răsturnat de o rafală de vânt în Braşov. Minorii au între 2 şi 6 ani

Echipaje medicale intervin, duminică după-amiază, la Tohanul Nou, în judeţul Braşov, unde un tobogan gonflabil a fost răsturnat de o rafală de vânt. Primele date arată că patru persoane - o femeie şi trei copii cu vârste între 2 şi 6 ani - sunt rănite.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 15:31

O femeie a fost şi ea rănită - Shutterstock - ilustrativ

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 14.30, în localitatea Tohanul Nou, unde un tobogan gonflabil a fost luat de vânt.

”La sosirea echipajelor de intervenţie la faţa locului au fost identificate 4 victime conştiente, dintre care un adult (persoană de sex feminin în vârstă de 30 ani) cu suspiciune de fractură deschisă la membru superior şi 3 minori cu vârste de 6 ani, 2 ani şi 4 ani cu traumatisme cranio-faciale şi excoriaţii, fiind în evaluare medicală”, informează ISU Braşov.

La locul producerii incidentului au intervenit două echipaje de stingere cu apă si spumă, dintre care una cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Articolul continuă după reclamă

Un incident similar a avut loc în 1 iunie în Oradea, şase copii fiind atunci răniţi, trei dintre ei ajungând la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Evenimente » Trei copii răniţi, după ce un tobogan gonflabil a fost răsturnat de o rafală de vânt în Braşov. Minorii au între 2 şi 6 ani