Antena Meniu Search
x

Video Trei elevi din Scornicești, aproape de comă alcoolică. S-au oprit la un bar de lângă şcoală și au băut până nu s-au mai putut ţine pe picioare

Trei adolescenţi, doi băieţi şi o fată, au uitat drumul spre casă şi s-au oprit la un bar de lângă şcoală, unde s-au îmbătat crunt. S-a întâmplat în localitatea Scorniceşti, din judeţul Olt. Barmanul nu a ţinut cont de vârsta tinerilor şi le-a oferit băuturi alcoolice până elevii nu s-au mai putut ţine pe picioare.     

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 13.12.2022, 08:34

Vezi și

Totul s-a petrecut la finalul săptămânii trecute, atunci când cei trei adolescenţi cu vârste de 14 şi 16 ani au plecat de la şcoală și, în loc să meargă spre casă s-au oprit într-un bar din apropierea colegiului în care învaţă. Au consumat acolo mai multe băuturi alcoolice, chiar tării, iar atunci când s-au decis să plece spre domiciliu și-au dat seama că nu pot ajunge prea departe. 

Adolescenții s-au îmbătat crunt și au ajuns la spitalul din Slatina aproape de comă alcoolică

La numai câţiva metri distanță de barul în care au băut li s-a făcut rău. S-au aşezat pe o bancă, iar fata a reuşit să-şi sune mama şi să spună ce s-a întâmplat. Într-un final au fost preluaţi de o ambulanță şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina, acolo unde au primit şi îngrijiri medicale. Au ajuns aproape de comă alcoolică, au spus reprezentanţii spitalului.

Poliţia a deschis o anchetă, iar la finalul ei a dispus şi măsurile legale. Mai exact, o amendă aproape simbolică în cazul barmanului care le-a servit băuturi alcoolice. Doar 200 de lei. Iar ca măsură suplimentară, suspendarea activităţii barului pentru o perioadă de 30 de zile. În plus, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Olt face o anchetă suplimentară pentru că dintre cei trei adolescenți, doi se află în grija unor asistenţi maternali. 

Rămâne de văzut şi ce măsuri v-a lua DGASPC. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Trei elevi din Scornicești, aproape de comă alcoolică. S-au oprit la un bar de lângă şcoală și au băut până nu s-au mai putut ţine pe picioare