Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trei oameni, printre care un copilaș de 3 ani, morți într-un accident teribil. Mama copilului a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR, în Neamţ

Tragedie fără margini pe o șosea din Neamț. Trei oameni, printre care un copilaș de trei ani, și-au găsit sfârșitul într-o mașină făcută morman de fiare, după un accident violent în care au fost implicate două autoturisme și un camion. Nenorocirea s-a produs pe DN2 Roman-Bacău, după ce mama copilului, care se afla la volan, a pierdut controlul volanului și a intrat în TIR-ul care venea din sensul opus. 
Victimele care au decedat erau rude, bunic, fiică şi nepot.

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 17:39

Accidentul cu trei mașini, în care se aflau șase persoane, s-a produs pe E 85, în comuna Secuieni. Într-una dintre mașini se aflau o femeie, copilașul ei de doar 3 ani și tatăl acesteia. Pentru toți, impactul a fost fatal. Nenorocirea s-a produs după ce mama copilului, care se afla la volanul mașinii, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. 

Un copilaș și doi adulți au sfârșit tragic

”La data de 22 mai a.c., în jurul orei 13:05, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe sectorul de drum DN2-E85, în localitatea Secuieni. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Roman, ce se deplasa din direcţia Bacău spre municipiul Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, din judeţul Bacău”, a transmis, luni, Poliţia Judeţeană Neamţ. 

Toți trei au murit la fața locului, în ciuda încercărilor disperate ale medicilor de a-i salva. 

"Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane din primul autoturism, şi anume conducătoarea auto şi doi pasageri cu vârste de 3 ani, respectiv 56 de ani, din municipiul Roman, şi rănirea altor trei persoane - cei doi conducători auto şi a unei pasagere, în vârstă de 38 de ani, din autoturismul condus de bărbatul din Trifeşti", a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Trei oameni, printre care un copilaș de 3 ani, morți într-un accident teribil. Mama copilului a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR, în Neamţ