Antena Meniu Search
x

Trei persoane au ameninţat cu moartea un bărbat în Ilfov şi au fugit cu camionul. Au abandonat vehiculul dar au furat telefoane de 320.000 de lei

Trei oameni au fost arestaţi de poliţişti după ce au ameninţat un şofer care descărca marfa din camion şi au furat autoutilitara şi mai multe telefoane mobile. Cei trei ai abandonat maşina pe un drum, dar într-un final au fost identificaţi de poliţişti. În timpul percheziţiilor au fost găsite şi alte bunuri suspecte, precum şi arme albe.

de Redactia Observator

la 19.10.2023, 19:15

Trei persoane au ameninţat cu moartea un marfar în Ilfov şi i-au luat camionul şi marfa. Au furat telefoane de 320.000 de lei
Trei persoane au ameninţat cu moartea un marfar în Ilfov şi i-au luat camionul şi marfa. Au furat telefoane de 320.000 de lei - Shutterstock

”La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 3:48, poliţiştii Oraşului Chitila au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, mai multe persoane, prin ameninţarea şoferului, au sustras o autoutilitară, ce se afla parcată în faţa unui depozit, din localitatea Dragomireşti Deal, în care se aflau telefoane mobile”, a transmis IPJ Ilfov.

Incidentul a avut loc în momentul în care şoferul autoutilitarei se pregătea să descarce marfa. Poliţiştii au descoperit abandonată pe un câmp autotutilitara respectivă şi au constatat că, în interiorul acesteia, se aflau mai multe telefoane. Cercetările s-au concentrat pe identificarea şi prinderea făptaşilor.

Poliţiştii au găsit camionul abandonat pe un câmp

”În urma activităţilor specifice desfăşurate, la data de 18 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat 5 percheziţii în judeţele Ialomiţa(4) şi Giurgiu(1), la domiciliile persoanelor bănuite de  comiterea faptei de tâlhărie calificată, în vederea probării întregii activităţi infracţionale”, a mai transmis sursa citată.

La percheziţii au fost descoperite şi indisponibilizate mai multe bunuri, respectiv arme albe, obiecte de vestimentaţie şi încălţăminte, precum şi sume de bani. Prejudiciul cauzat şi estimat la suma de 320.000 de euro a fost recuperat în totalitate.

”În urma probatoriului administrat, până la acest moment s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore şi, ulterior, arestarea preventivă a 3 bărbaţi, cu vârste între 24 şi 38 de ani, cercetările fiind continuate pentru probarea activităţii infracţionale a tuturor persoanelor participante la comiterea faptei”, au mai precizat poliiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Trei persoane au ameninţat cu moartea un bărbat în Ilfov şi au fugit cu camionul. Au abandonat vehiculul dar au furat telefoane de 320.000 de lei