Antena Meniu Search
x

Video Trei persoane au fost rănite, după ce un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit în Teleorman

Trei persoane au fost rănite, după ce un autotren și o autoutilitară s-au ciocnit, pe DN52, la ieșire din Alexandria către Turnu Măgurele. Potrivit martorilor, se pare că autotrenul se îndrepta în direcția Alexandria – Turnu Măgurele, iar la un moment dat, din cauze ce vor fi stabilite din cercetări, a virat stânga și a lovit în plin autoutilitara.

de Paul Nanian

la 27.09.2022, 20:26

Vezi și

În urma impactului, au fost transportați la spital șoferul TIR-ului, cu traumatism membru inferior, șoferul autoutilitarei, cu fractură a membrului superor, și soția acestuia, cu atac de panică și traumatisme minore.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o mașină de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță. De asemenea, oamenii legii au preluat cazul și fac cecetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Ce spun polițiștii

La data de 27 septembrie, a.c., orele 16:37, polițiștii au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DN 52 a avut loc un eveniment rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri, care din primele verificări efectuate au stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 68 de ani, din localitatea Islaz, județul Teleorman , conducea un ansamblu de vehicule din direcția de deplasare Alexandria către Furculești, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitatea Gârcov, județul Olt, din direcția de deplasare Furculești-Alexandria.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto și a pasagerei din autoutilitară în vârstă de 51 de ani, din localitatea Gârcov. Victimele au fost transportațe la o unitate medicală pentru acordare de îngrijiri medicale.

Conducătorul în vârstă de 68 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Trei persoane au fost rănite, după ce un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit în Teleorman