Antena Meniu Search
x

Video Trei persoane la spital, după ce şoferului unui taxi i s-a făcut rău şi a intrat într-un alt vehicul, în Satu Mare. Ambii au ajuns înafara şoselei

Accident grav în Satu Mare! Trei persoane au ajuns la spital după ce, aseară, într-o intersecţie, şoferul unui taxi nu a oprit la semnul stop şi a intrat în plin într-un autovehicul care circula regulamentar. Vă avertizăm urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 25.11.2023, 08:44

Vezi și

Taximetristului i s-ar fi făcut rău la volan, şi deşi a încercat să oprească autovehiculul, nu a reuşit, şi a intrat în plin în altă maşină. În urma impactului dintre cele două, taxi-ul a fost proiectat într-un stâlp, în timp ce maşina a lovit gardul unei case, iar mai apoi a ajuns pe şosea.

Ambii şoferi, dar şi un pasager aflat în taxi, au fost transportaţi la spital. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Trei persoane la spital, după ce şoferului unui taxi i s-a făcut rău şi a intrat într-un alt vehicul, în Satu Mare. Ambii au ajuns înafara şoselei