Antena Meniu Search
x

Video Tren surprins când circula cu uşile deschise, la metroul din Bucureşti. Un pasager a filmat garnitura

Incident revoltător la metrou. Pasagerii care au circulat, ieri, pe una dintre magistralele care traversează Capitala au fost nevoiţi să ajungă la destinaţia dorită cu uşile trenului deschise. 

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 09:14

Vezi și

Chiar dacă în orice moment s-ar fi putut întâmpla un accident grav, mecanicul nu a încercat să remedieze problema şi şi-a continuat traseul pe care-l avea de parcurs. Oamenii au filmat garnitura de metrou care circulă cu uşile deschise, iar imaginile au fost postate pe internet.

Trenuri de metrou cu uși deschise, la Timpuri Noi și la Universității

Anul trecut, Club Feroviar a prezentat două incidente asemănătoare. Două cazuri grave, în care două trenuri de metrou au circulat cu una sau două uși deschise. Doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Primul incident s-a produs pe data de 20 martie 2023 în stația Timpuri Noi, de pe magistralele 1 și 3 ale metroului bucureștean.

Un caz similar s-a produs pe 15 mai 2023, de această dată pe Magistrala 2 a metroului bucureștean, la stația Universității, unde trenul a plecat din stație cu două uși deschise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tren surprins când circula cu uşile deschise, la metroul din Bucureşti. Un pasager a filmat garnitura