Antena Meniu Search
x

Video Trenurile au întârziat cumulat peste 39 de zile, în 7 zile de circulaţie. Cât au aşteptat cel mai mult călătorii într-o singură zi

E haos pe calea ferată: o călătorie cu trenul a devenit o enormă sală de aşteptare şi cifrele vorbesc de la sine: în doar cinci zile s-au cumulat întârzieri, atenţie, de peste 39 de zile. 

Greta Neagu
de Greta Neagu

la 26.07.2023, 20:27

Vezi și

Din informaţiile obţinute de Observator în ultimele 5 zile au fost înregistrate peste 18.000 de minute de întârziere generate de defectarea unor vagoane şi locomotive, dar şi lipsa unor garnituri.

În acelaşi timp călătorii au aşteptat în gări şi în trenuri mai bine de 28.000 de minute din cauza infrastructurii feroviare, referindu-ne atât la partea de instalaţii, cât şi la accidentele care se produc la nivelul căii ferate, mai sunt şi restricţiile de viteză totodată.

Infrastructura şi condiţiile meteo au îngreunat cel mai mult circulaţia

Au fost înregistrate în acest interval peste 10.000 de minute de întârzieri din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Aşadar dacă tragem linie vorbim despre un cumul de 50.000 de minute de întârziere care se traduc în 40 de zile de aşteptare pentru călători în întervalul 20-25 iulie. Cel mai mult a întârziat un tren pe data de 22 iulie, vorbim despre 439 de minute întârziere, adică 7 ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Trenurile au întârziat cumulat peste 39 de zile, în 7 zile de circulaţie. Cât au aşteptat cel mai mult călătorii într-o singură zi