Antena Meniu Search
x

Trupul unui bărbat de 76 de ani, găsit în râul Bega, la Timişoara. Polițiștii, sesizați de un trecător

Trupul unui bărbat în vârstă de 76 de ani a fost găsit, sâmbătă, în râul Bega, la Timişoara. Poliţiştii încearcă acum să stabilească ce s-a întâmplat și cum s-a produs tragedia.

de Redactia Observator

la 01.04.2023, 11:25

Trupul unui bărbat de 76 de ani, găsit în râul Bega, la Timişoara. Poliţiştii, sesizașți de un trecător
Trupul unui bărbat de 76 de ani, găsit în râul Bega, la Timişoara. Poliţiştii, sesizașți de un trecător - Shutterstock

”În cursul acestei dimineţi, 1 aprilie 2023, poliţiştii Secţiei 2 Urbane Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, în zona bulevardului Vasile Pârvan din municipiul Timişoara, în râul Bega se află trupul unui bărbat, posibil decedat. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând că cele sesizate se confirmă”, a transmis, sâmbătă, IPJ Timiş.

Trupul unui bărbat în vârstă de 76 de ani a fost găsit în râul Bega

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat şi pompierii, care au scos din apele râului Bega trupul unui bărbat în vârstă de 76 de ani, ulterior medicul de pe echipajul SMURD constatând din nefericire decesul bărbatului.

”Din primele verificări, trupul neînsufleţit nu prezenta urme de violenţă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii nefericitului incident”, a mai transmis sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Trupul unui bărbat de 76 de ani, găsit în râul Bega, la Timişoara. Polițiștii, sesizați de un trecător