Antena Meniu Search
x

Video "Tu să nu mă mai saluţi, că eşti un gunoi". Scandal uriaş în sediul DSP Arad: un director şi-a atacat colegii cu aparatul cu electroşocuri

Scandal monstru, ieri dimineaţa, în sediul Direcţiei de Sănătate Publică Arad. Directorul economic al instituţiei şi-a atacat colegii cu un spray cu piper şi un aparat cu electrosocuri. Minute în şir s-au certat în sediu, iar scandalul s-a terminat la secţia de poliţie.

de Daciana Cordoş

la 08.02.2023, 08:20

Vezi și

Nu este prima dată când directorul economic DSP este implicat într-o ceartă. Acesta tocmai se întorsese dintr-un concediu, pe care şi-l luase din acelaşi motiv: scandalurile interminabile cu colegii. Directorul n-a revenit mai calm la serviciu. Ba, din contră. "Am primit sesizările din partea lor, privind abuzul sau un comportament neadecvat la locul de muncă, al domnului director economic, din cadrul instituţiei", a declarat Otinel Şandru, lider de sindicat.

Poliţiştii au deschis pe numele directorului un dosar penal

"Probleme au fost de vreo trei-patru luni, încontinuu. S-a sesizat şi la minister. Așteaptă răspuns, dar văd că nimeni nu face nimic", a declarat Paul Petraşcu, DSP Arad. Acum, însă, bărbatul a venit înarmat cu un spray şi un aparat cu electrosocuri. Iar un simplu " bună dimineaţa" i-a fost suficient să sară la bătaie. "Tu să nu mă mai saluţi, că eşti un gunoi! A început să mă jignească cu diferite vorbe pe care nu pot să le reproduc", a declarat Paul Petraşcu, DSP Arad.

"De la un simplu salut pe care i l-a adresat, a început un adevărat scandal. A început să-i adreseze diferite injurii. Să-l jignească", a declarat Gabriela Moţ, DSP Arad. Bărbatul nu s-a oprit nici când au venit superiorii săi. Poliţiştii au deschis pe numele directorului un dosar penal pentru folosirea dispozitivelor ilegale în în sediul instituţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Tu să nu mă mai saluţi, că eşti un gunoi". Scandal uriaş în sediul DSP Arad: un director şi-a atacat colegii cu aparatul cu electroşocuri