Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tudorel Butoi spune că Alexandra şi Luiza au fost omorâte şi incendiate de Dincă în aceeaşi zi: "Prietenul lui ştie tot!" (Video)

Psihologul criminalist Tudorel Butoi crede că Alexandra Măceaşanu şi Luiza Melencu au fost omorâte şi incendiate în aceeaşi zi. "Este modul de operare", susţine specialistul.

de Veronica Micu

la 10.08.2019 , 10:51

Tudorel Butoi spune că Alexandra şi Luiza au fost omorâte şi incendiate de Dincă în aceeaşi zi - Facebook / captura Antena3

Psihologul criminalist Tudorel Butoi crede că Alexandra Măceaşanu şi Luiza Melencu au fost omorâte şi incendiate în aceeaşi zi. "Este modul de operare", susţine specialistul.

Tudorel Butoi a declarat în cadrul emisiunii "Exces de putere", la Antena 3, că toate probele de până acum indică faptul că Gheorghe Dincă este un psihopat sexual, care are acelaşi mod de operare şi are o semnătură distinctă. 

"Omul este zguduit rău de tot. Ucide în aceeaşi zi, e lipsit de scrupule. Pe amândouă fete le-a omorât în aceeaşi zi şi în aceesi zi le-a incendiat, şi pe Luiza şi pe Alexandra. Este modul de operare. Incendierea este semnatura lui", a dezvăluit psihologul criminalist.

Articolul continuă după reclamă

În opinia lui Tudorel Butoi, Gheorghe Dincă şi-a început activitatea infracţională cu ani în urmă. Asta nu exclude faptul că bărbatul a putut avea, în paralel, o viaţă normală, atât în familie, cât şi în societate. 

Mai mult, Gheorghe Dincă are abilitatea necesară de a-i induce în eroare pe anchetori, spune Tudorel Butoi.

"Are în conduită inducerea în eroare permanentă a anchetatorilor,  cu explicaţii contradictorii şi confuzie pentru a vă zdruncina modul în care percepeţi fapta în oportunităţile câmpului. Ba am aruncat-o în Olt, ba n-am aruncat-o în Olt, ba am dus-o la o margine de pădure, ba am ars-o.  Una din greşelie făcute până acum în anchetă este că prietenii şi vecinii lui Dincă nu au fost audiaţi de la început", mai spune reputatul psiholog criminalist.

Tudorel Butoi atrage atenţia că scopul lui Dincă este să scape de acuzaţii. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Tudorel Butoi spune că Alexandra şi Luiza au fost omorâte şi incendiate de Dincă în aceeaşi zi: "Prietenul lui ştie tot!" (Video)