Antena Meniu Search
x

Tupeu al unui șofer cu Mercedes SUV. A întors maşina pe un pasaj suprateran, pe contrasens, în Vâlcea

Imagini revoltătoare surprinse pe un pasaj suprateran din Râmnicu Vâlcea. Un Mercedes SUV a fost filmat în timp ce a întors pe contrasens. 

de Redactia Observator

la 26.07.2021, 14:01

Vezi și

Incident revoltător în Râmnicu Vâlcea. Un șofer a fost surprins în timp ce executa o întoarcere, pe un pasaj suprateran din oraș, pe contrasens. Imaginile au fost surprinse de un localnic din blocul aflat în vecinătate și postate pe pagina de Facebook "Ai parcat ca un bou Vâlcea". 

În imagini se observă cum un Mercedes SUV negru a blocat sensul de mers pe pasaj și a întors pe contrasens. La un moment dat, din mașină coboară o persoană care apoi se îndreaptă spre separatoare prefabricate din beton.

Bilanț sumbru pe șoselele din România

Bilanț sumbru pe șoselele din România în ultimele zile în urma unui val de accidente soldate cu zeci de morți și răniți. Doar în weekend 17 accidente rutiere au făcut 24 de morți. Suntem pe primul loc în UE în topul accidentelor rutiere soldate cu morți și răniți. Cu 85 de decese rutiere la un milion de locuitori în 2020, România are cea mai mare rată a mortalității rutiere din UE. 

Drumurile din România au cea mai ridicată rată a deceselor cauzate de accidente din toată Uniunea Europeană. Avem 85 de decese rutiere la un milion de locuitori în 2020, potrivit datelor publicate de Comisia Europeană, cu mult peste media europeană de 42 de decese rutiere la un milion de locuitori în 2020. Media europeană arată o scădere de 17% din 2019 și o scădere de 36% în ultimul deceniu (din 2010).

În România în 2020, în ciuda lockdown-ului și a unei mobilități mai scăzute, numărul deceselor rutiere a fost cel mai ridicat din UE. Este adevărat a scăzut cu 12%, fiind cel mai mic număr înregistrat. Din 2010, numărul deceselor a scăzut cu 31%, deși nu s-au înregistrat progrese între 2014 și 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tupeu al unui șofer cu Mercedes SUV. A întors maşina pe un pasaj suprateran, pe contrasens, în Vâlcea