Antena Meniu Search
x

Turc prins când încerca să intre ilegal în România, printre mandarinele transportate de un conaţional

Un turc de 38 de ani a fost prins când încerca să intre ilegal în România, ascuns printre mandarinele transportate de un conaţional.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 21.01.2020, 15:48

Turcul intenţiona să intre în România într-un camion cu mandarine
Turcul ar fi dat 5.000 de euro pentru a ajunge până în Germania - Poliţia de Frontieră

Un turc de 38 de ani a fost prins când încerca să intre ilegal în România, ascuns printre mandarinele transportate de un conaţional.

Incidentul s-a produs la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, camionul fiind oprit la vamă în momentul în care venea din Bulgaria.

Conform documentelor de transport, camionul ar fi trebuit să ajungă plin cu mandarine în Germania.

Un control amănunţit efectuat de poliţiştii de frontieră români şi bulgari a scos la iveală prezenţa printre mandarine a turcului de 38 de ani care intenţiona să intre ilegal în România şi să ajungă astfel până la destinaţie.

Turcul a recunoscut că s-a înţeles cu şoferul camionului pentru a fi transportat până în Germania, contra sumei de 5.000 de euro.

Conform protocolului româno-bulgar, cei doi turci şi camionul implicat în incident au ajuns în custodia autorităţilor bulgare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Turc prins când încerca să intre ilegal în România, printre mandarinele transportate de un conaţional