Antena Meniu Search
x

Video Turist american, şocat de ce a văzut în Timişoara. "Nu fură nimeni mesele de afară?! Cred că e timpul să venim în România"

Un vlogger american se arată uimit după ce a vizitat Timişoara. Tânărul e mirat de cât de liber este centrul oraşului, dar şi de faptul că proprietarii teraselor lasă mesele şi scaunele pe stradă, peste noapte.

de Redactia Observator

la 03.06.2024 , 10:19

Turist american, şocat de ce a văzut în Timişoara. "Nu fură nimeni mesele de afară?! Cred că e timpul să venim în România"
Turist american, şocat de ce a văzut în Timişoara. "Nu fură nimeni mesele de afară?! Cred că e timpul să venim în România" - TikTok

"Americanii nu vin în această țară și nu înțeleg de ce. Sunt în mijlocul orașului și nu mai e nimeni. E complet gol. Sunt într-un oraș ales aleatoriu în România. Uite ce se întâmplă aici: după ce închid terasele, ei lasă scaunele și mesele afară și nu le fură nimeni. Dacă ești în Statele Unite și îți lași scaunele și mesele afară, fără să le legi cu un lanț gros, zdravăn, vor fi furate și nu le vei mai vedea niciodată," spune tânărul.

Tânărul american e şocat de diferenţele uriaşe dintre SUA şi România

Vloggerul e mirat chiar şi de servirea expres de la un restaurant McDonald's din centrul Timişoarei, dar şi de faptul că angajaţii au lăsat un pian afară, pe timpul nopţii. Tânărul spune că acestea ar fi fost furate imediat în SUA.

Articolul continuă după reclamă

"E imposibil ca acest lucru să fie real: au un Mc Donald's drive through, dar pentru mers pe jos. Deci, practic vii la geam și comanzi ce vrei de la McDonald's. Nici măcar nu ai nevoie de o mașină pentru asta. 

Pe acelaşi subiect

Doamne, nu-ți vine să crezi așa ceva: nu numai că lasă mesele și scaunele afară peste noapte, după ce închid localul, dar lasă și un pian. Tot afară! E un pian întreg și nu e legat cu nimic, nici cu lanțuri, cu nimic! Asta valorează o grămadă de bani. De ce nu ia nimeni pianul? Cred că sunt setat pe ce se întâmplă la New York, dar cineva cu siguranța ar fi furat pianul din următorul minut în care l-ai fi lăsat nesupravegheat. O să vă spun asta: cred că e timpul să venim în România," a mai spus el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 27 voturi
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Evenimente » Turist american, şocat de ce a văzut în Timişoara. "Nu fură nimeni mesele de afară?! Cred că e timpul să venim în România"