Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Turistă germană, la un pas de moarte în Munții Bucegi. Femeia de 42 de ani a alunecat de pe o stâncă și a căzut în cap

Misiune de salvare contra-cronometru pe Platoul Bucegi. În timp ce se afla pe traseul montan, o turistă de origine germană s-a dezechilibrat brusc, s-a lovit la cap, iar apoi a leşinat. Salvatorii au pornit imediat în căutarea victimei, iar în sprijinul lor a fost trimis şi un elicopter SMURD. Turista a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brașov.

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 08:52

Turista din Germania, în vârstă de 42 de ani, se afla în drumeţie pe Platoul Bucegi, iar la un moment dat s-a urcat pe o stâncă din apropierea Cabanei Babele şi, din neatenţie, a alunecat şi a căzut în cap, suferind un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea stării de conştienţă. 

Misiune de salvare contra-cronometru pe Platoul Bucegi

”Salvatorii montani aflaţi de serviciu la Baza Salvamont Baba Mare au intervenit rapid în ajutorul ei şi, dată fiind gravitatea cazului, am solicitat intervenţia elicopterul 336 de la Punctul de Operare Aeromedicală Braşov”, informează, pe Facebook, reprezentanţii Salvamont Prahova. 

Vezi și

Echipajul medical de pe elicopter a stabilizat-o pe femeia rănită şi a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Turistă germană, la un pas de moarte în Munții Bucegi. Femeia de 42 de ani a alunecat de pe o stâncă și a căzut în cap