Antena Meniu Search
x

O turistă poloneză a fost călcată de roata unui autobuz, chiar în staţia de transport în comun, la Braşov

O turistă poloneză în vârstă de 76 de ani a fost călcată de roata unui autobuz chiar în staţia de transport în comun.

Vezi și

O turistă poloneză în vârstă de 76 de ani a fost călcată de roata unui autobuz chiar în staţia de transport în comun. În timp ce reprezentanţii RATBV susţin că femeia s-a răzgândit după ce a coborât şi a vrut să urce din nou, martorii au o altă variantă: şoferul nu s-a uitat în oglindă şi nu a observat că femeia nu urcase pe trotuar.

Femeia de 76 de ani, cetăţean polonez, făcea parte dintr-un grup de 10 turişti. A coborât din autobuzul 22 chiar în centrul oraşului Braşov când martorii povestesc că şoferul nu s-a asigurat că pasagerul a şi ajuns pe trotuar. Şi a fost călcată cu roata peste picioare. Cei de la Regia de Transport au însă o altă variantă.

Silviu Ștefan, purtător cuvânt RATBV: "A coborât din autobuz, iar ulterior a încercat să urce din nou. Între timp şoferul închisese uşile şi se asigurase. Regretăm incidentul, ne pare rău, independent de ancheta poliţiei am declanşat o anchetă internă."

În urmă cu doar o săptămână, doi părinţi şi-au văzut bebeluşul prins, cu tot cu cărucior, între uşile mijlocului de transport în comun. S-a întâmplat în Bucureşti. 

În urmă cu o lună, un vatman de pe tramvaiul 1, tot din Capitală, a lăsat o fetiţă de 7 ani singură în staţie. A închis uşile înainte să coboare şi bunicul acesteia.

După acest incident, mama ei a iniţiat o petiţie. "Nu ne mai închideţi uşile în nas" este mesajul călătorilor. 

Reprezentanţii regiei de transport spun că, la începutul fiecărei luni, şoferii sunt instruiţi cum să se comporte cu pasagerii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O turistă poloneză a fost călcată de roata unui autobuz, chiar în staţia de transport în comun, la Braşov