Antena Meniu Search
x

Video Turiştii nu au ţinut cont de vreme şi au venit la mare. Litoralul, luat de asalt în mini-vacanţa de Rusalii

Cele trei zile libere de Rusalii au adus mii de turişti pe litoral. Vremea capricioasă nu a umbrit deloc dorinţa de relaxare şi cheful de distracţie. Apa mării a fost destul de caldă, astfel că au existat curajoşi care au îndrăznit să facă prima baie. A fost plin de vizitatori şi la Delfinariu, iar terasele şi restaurantele de la malul mării au devenit neîncăpătoare la prânz. De mâine, va apărea şi soarele pe litoral.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 11.06.2022, 19:48

Vezi și

Nu a fost soare pe litoral, în rest atmosfera a fost exact ca în oricare zi de vacanţă. Alyona a vrut neapărat să-şi serbeze ziua de naştere pe plajă. La prânz, forfota s-a mutat la terase şi în restaurante. "Băutura verii, spriţul şi cocktail", a declarat Andrei Bighiu, barman. "La noi în complex avem un spa, avem o piscină interioară, avem mâncare foarte bună, băuturi de asemenea foarte bune", a declarat Fabian Mihai, manager terasă.

Turiştii au avut de unde alege, de la mâncare tradiţională, până la specialităţi turceşti şi greceşti. "Aici avem adana, pregătită de bucătari turci. Avem picant şi dulce. Servim cu bulgur mare, cu o salată de ceapă, cu cartofi şi pâine", a declarat Camelia Cristian, reprezentant restaurant. "Turiştii caută mâncare grecească.  De toate, de la fructe de mare, de la tzatziki, halumi la grătar, tot ceea ce îşi doresc şi ar avea parte în Grecia au parte aici la noi în România", a declarat Raluca Iftimie, reprezentant restaurant.

Şi la Delfinariu, a fost lume buluc. Turiştii au venit să vadă spectacolul delfinilor. În weekend sunt 3 reprezentanţii pe zi, iar showul durează 20 de minute. Mai sunt două zile libere şi distracţia continuă la mare.  De mâine, vremea va fi mai caldă, iar luni, în ultima zi a minivacanţei de Rusalii, se anunţă 28 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Turiştii nu au ţinut cont de vreme şi au venit la mare. Litoralul, luat de asalt în mini-vacanţa de Rusalii