Antena Meniu Search
x

Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat, în Maramureș. Nu vrea să depună plângere

Un ucrainean a fost bătut şi forțat să se urce într-o mașină, în Sighetu Marmaţiei. Alertaţi de prietenul ucraineanului, poliţiştii l-au găsit în zona centrală a oraşului şi a afirmat că nu dorește să depună plângere, deoarece acesta fusese confundat. 

de Redactia Observator

la 28.01.2023, 12:04

Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost cofundat, în Maramureș. Nu vrea să depună plângere
Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost cofundat, în Maramureș. Nu vrea să depună plângere - Shutterstock

”Ieri, 27 ianuarie, la ora 20:04, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei, au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U.112. cu privire la faptul că un bărbat de cetăţenie ucraineană a fost băgat cu forţa într-un autoturism în faţa unui imobil de pe bulevardul Independenţei din municipiu”, a transmis, sâmbătă, IPJ Maramureş.

Poliția a precizat că, după ce doi bărbați de 38 respectiv 39 de ani din Ucraina au ieșit din bloc, în fața lor a oprit o mașină din care au ieșit trei persoane și care le-au cerut acestora să urce în autoturism. Unul dintre bărbați a refuzat, iar celălalt a fost bătut și forțat să intre în mașină. 

Bărbatul susține că a fost confundat cu o altă persoană 

”Acestea le-au cerut bărbaţilor sa urce în autoturism, însă una din ele a refuzat, iar cealaltă a fost agresată fizic după care a urcat în autoturism, moment în care au urcat şi cele trei persoane şi s-au îndreptat spre strada Eroilor. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat victima în zona unui restaurant din municipiu în compania a doi prieteni”, au mai precizat poliţiştii.

Victima a susținut că a fost confundată cu o altă persoană și a refuzat să depună plângere împotriva agresorilor. ”În cauză, poliţiştii efectuează verificări pentru identificarea autoturismului precum şi a ocupanţilor acestuia şi pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul”, a mai transmis Poliția.

Articol realizat cu ajutorul informațiilor transmise de reporterul Observator, Simona Vasiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat, în Maramureș. Nu vrea să depună plângere