Antena Meniu Search
x

Udrea, față-n față cu denunțătorii

Fostul ministru Elena Udrea urmează să fie confruntată, joi, cu denunțătorii săi din dosarul ''Gala Bute''.

Fostul ministru Elena Udrea urmează să fie confruntată, joi, cu denunțătorii săi din dosarul ''Gala Bute''. 

Marius Striblea, unul dintre avocații fostului ministru, a precizat, la intrarea în sediul DNA, că Udrea va fi confruntată cu Ștefan Lungu — fostul său consilier, cu Ana Maria Topoliceanu — fosta șefă a Companiei Naționale de Investiții, Gheorghe Nastasia — fost secretar general în MDRT și Adrian Gărdean — reprezentantul SC Termogaz Company SA.

''Încercăm să demonstrăm că cele susținute de denunțători nu sunt reale. Avem întrebări pentru fiecare din denunțători. Câteva zeci (...), un tir de întrebări. (...) Va fi confruntată azi cu Ștefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Adrian Gărdean și Ana Maria Topoliceanu'', a explicat Striblea.

De altfel și echipa de comunicare a Elenei Udrea a transmis un mesaj joi dimineață, pe Facebook. ''După două săptămâni și jumătate de la momentul solicitărilor, astăzi vor avea loc, în sfârșit, confruntările între Elena Udrea și denunțătorii săi în dosarul 'Gala Bute'. Ca și constatare: acest demers al anchetatorilor a fost dispus abia după ce avocații au invocat în spațiul public întârzierea punerii în aplicare a cererilor fostului ministru al Dezvoltării și după textul publicat în urmă cu câteva zile în care se spunea că 'ancheta se derulează în ritm de melc'. Elena Udrea și avocații sunt încrezători că aceste confruntări vor dovedi caracterul mincinos al susținerilor denunțătorilor și vor permite evidențierea adevărului în această speță'', a scris echipa de comunicare a Elenei Udrea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Udrea, față-n față cu denunțătorii