Antena Meniu Search
x

Video "Uitați-vă ce a făcut! Nici nu știe ce se întâmplă". Un șofer rupt de beat a făcut prăpăd cu BMW-ul pe o stradă din Snagov

Accident spectaculos, seara trecută, pe un drum din Snagov, judeţul Ilfov. Un şofer beat a pierdut controlul volanului şi s-a înfipt cu maşina într-un stâlp de curent. Bărbatul de 54 de ani a fost testat de către polţişti, rezultatul indicând valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

de Redactia Observator

la 17.10.2022, 07:53

Vezi și

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, singurele pagube fiind cele materiale.

Şofer beat criţă, accident teribil în Snagov

Bărbatul a fost transportat la spital pentru prelevare de mostre biologice, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. 

"La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 18:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 101B - Ghermănești, din Snagov, în care un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Snagov care au constatat că cele sesizate se confirmă. Conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 54 de ani, a refuzat să fie transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior acesta a fost condus la o unitate spitalicească, pentru prelevarea de mostre biologice. Polițiștii rutieri din Snagov au deschis dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice", au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Uitați-vă ce a făcut! Nici nu știe ce se întâmplă". Un șofer rupt de beat a făcut prăpăd cu BMW-ul pe o stradă din Snagov