Antena Meniu Search
x

Video Ultimele informații despre starea medicului erou Cătălin Denciu. "Încă în stare gravă, arsurile vor fi scanate", anunță spitalul din Belgia

Autoritățile belgiene au comunicat detalii privind starea de sănătate a medicului român cu arsuri grave, transferat la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.11.2020, 19:46

Spitalul din Belgia unde este tratat medicul erou Cătălin Denciu a publicat ultimele informații despre starea doctorului - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta
  • Arsurile medicului Denciu vor fi scanate cu un aparat special
  • Doctorul erou este încă în stare gravă

​Membrii echipei medicale care tratează pacientul român au precizat că, după internarea și evaluarea pacientului, au fost întreprinse toate procedurile specifice bolnavilor arși grav. Pacientul este în continuare în stare gravă. În cursul zilei de 17 noiembrie a.c. va fi efectuată o examinare specifică (scaner) pentru a se cunoaște cu exactitate  profunzimea arsurilor.

Echipa medicală a prezentat soției pacientului, în cadrul unei convorbiri telefonice, starea acestuia, elemente relevante privind rezultatul evaluării medicale și tratamentul aplicat în ultimele 24 de ore.

Totodată, a fost stabilită și modalitatea de dialog direct, telefonic, cu familia bolnavului, ori de câte ori este nevoie.

Doctorul Denciu a fost transferat în Belgia, cu arsuri groaznice pe o mare suprafață a corpului, după ce a intrat în flăcări să-și salveze pacienții, în incendiul care a izbucnit în secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ultimele informații despre starea medicului erou Cătălin Denciu. "Încă în stare gravă, arsurile vor fi scanate", anunță spitalul din Belgia