Antena Meniu Search
x

Video Ultimul weekend din sezonul estival, extrem de aglomerat. Turiştii nu s-au speriat de ploi şi ceaţă şi au luat plajele cu asalt

Dacă ne uităm pe fereastră, pare că e toamnă în toată regula, dar mai avem un weekend din această vară, aşa că nu se poate să nu facem o oprire pe litoral. Acolo vremea e de partea turiştilor. După o dimineaţă ceţoasă, soarele a ieşit deja din nori, iar plajele s-au umplut imediat.

de Adrian Obreja

la 28.08.2021, 13:53

Vezi și

Vremea este continuare bună pe litoral, perfectă pentru plajă sau pentru a face o baie în mare. Asta deşi weekend-ul a început cu vreme cum nu se poate mai proastă, a plouat torenţial şi a fost cod galben de ceaţă până în jurul orei 10:00. Imediat, după ce ceaţa a dispărut, turiştii au luat cu asalt plaja, aşa cum s-a întâmplat în fiecare weekend din această vară.

Din punct de vedere calendaristic este ultimul weekend de vară, şi este unul extrem de aglomerat. Aşa va fi cel puţin până pe 1 septembrie, aşa cum preconizează şi reprezentanţii agenţiilor de turism. Până atunci, toate spaţiile de cazare vor fi ocupate în proporţie de 100%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Ultimul weekend din sezonul estival, extrem de aglomerat. Turiştii nu s-au speriat de ploi şi ceaţă şi au luat plajele cu asalt