Antena Meniu Search
x

Un autocar cu 38 de copii, implicat într-un accident la Răcăciuni, în Bacău. Maşina a ieşit de pe carosabil

Un autocar în care se aflau zeci de copii şi însoţitori adulţi a fost implicat într-un accident rutier, luni după-amiază, în judeţul Bacău. ISU Bacău informează că, în urma recunoaşterii, autorităţile au constatat ca în autocar se aflau 38 de minori şi 10 adulţi. Niciunul dintre cei aflaţi în autovehicul nu a avut nevoie de transport la spital. La faţa locului a fost trimis un alt autocar pentru a prelua călătorii şi a continua deplasarea.

de Redactia Observator

la 24.06.2024 , 17:38

Bacău: Un autocar cu copii, implicat într-un accident
Bacău: Un autocar cu copii, implicat într-un accident

Un autocar în care se aflau zeci de copii și adulți a fost implicat luni într-un accident în județul Bacău. Potrivit ISU Bacău, accidentul a avut loc în comuna Răcăciuni. În apelul la 112 se anunța că un autocar a ieșit în afara părții carosabile.

Un autocar cu copii, implicat într-un accident

ISU anunțase inițial că în autocar se găsesc 51 de copii și trei adulți, iar ulterior, în urma recunoașterii, a precizat că în mijlocul de transport erau 38 de copii și zece adulți. La locul accidentului au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un ATPVM cu medic și asistent, două ambulanțe SAJ și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Articolul continuă după reclamă

Patru dintre persoanele implicate în accident au fost evaluate la locul evenimentului de echipajele SAJ. Nu au fost persoane transportate la spital. La fața locului a ajuns un alt autocar, care urmează să preia călătorii, în vederea continuării deplasării, transmit pompierii.

Un alt accident a avut loc luni, pe DN 1, între Avrig și Porumbacu de Jos, în județul Sibiu, în același loc unde de dimineață un autocar cu zeci de persoane la bord a fost lovit de un TIR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Evenimente » Un autocar cu 38 de copii, implicat într-un accident la Răcăciuni, în Bacău. Maşina a ieşit de pe carosabil